Podjetje KlikNET ponuja tudi druge računalniške in tehnične storitve, ki so razvrščene v naslednje kategorije:

  1. Svetovanja oz. konzultacije - nudimo ugodno svetovanje in pomoč pri izbiri in nakupu računalnika, tiskalnika ali druge strojne opreme za računalnik, svetovanje glede nadgradnje računalnika, svetovanje in pomoč pri nakupu pametnega telefona, tabličnega računalnika, zabavne elektronike (audi/video tehnike), ipd.
  2. Izobraževanja, inštrukcije - organiziramo in izvajamo individualne računalniške inštrukcije in tečaje na vašem domu za vse starosti (posebne ugodnosti za starejše občane).
  3. Ostale računalniške storitve - ponujamo številne računalniške storitve kot so skeniranje/digitaliziranje dokumentov, prenos in obdelava fotografij in video posnetkov, priprava PowerPoint prezentacij, tiskanje na DVD ali CD medije, oblikovanje dokumentov, prevajanje in drugo po dogovoru.
  4. Mobilne naprave - ponujamo pomoč pri uporabi pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, ki so vedno bolj popularni.
  5. Tehnična pomoč na domu - ponujamo tudi tehnično pomoč pri uporabi zabavne elektronike, kot je hišni kino, TV sprejemnik, video kamera, fotoaparat ipd.

Več o posameznih storitvah izveste s klikom na kategorijo oz. v podmenijih.

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če želite še naprej uporabljati našo stran, se morate strinjati z našo Izjavo o zasebnosti.