Tukaj je nekaj splošnih informacij glede storitev, ki jih ponujamo:


* Pri SERVISNIH STORITVAH vse navedene cene storitev veljajo za prvo uro servisa in so odvisne od zahtevnosti dela
. Cene storitev opravljenih v prvi uri servisa se ne seštevajo (za prvo uro servisa zaračuna le najvišja cena posamezne storitve), za vsako nadaljno uro dela pa velja enotna cena: 15€/ura. Pred vsakim večjim servisnim posegom najprej postavimo diagnozo, o napaki in okvirni ceni popravila računalnika pa predhodno obvestimo stranko.

* Za NUJNE STORITVE in STORITVE IZVEN DELOVNEGA ČASA velja 50% DOPLAČILO na osnovno ceno storitev!

* POTNI STROŠKI se v Mariboru NE zaračunavajo (to velja za Radvanje, Pekre, Limbuš, Borova vas in Maribor Center). Potni stroški izven Maribora oz. več kot 5 km od sedeža podjetja se obračunavajo po enotni tarifi 0,40 € na kilometer (npr. 10 km = 4€).

* DARILNI BONI - obdarite svoje bližnje z vrednostnim darilnim bonom podjetja KlikNET. Kupiti je možno bon za določeno storitev ali v določeni vrednosti. Za več informacij nas pokličite ali pošljite povpraševanje!

* PLAČILA - Sprejemamo naslednje oblike plačil: gotovina in nakazilo na TRR (največ 3 dni po opravljeni storitvi oz. 3 dni po izstavitvi računa). Možno pa je tudi spletno plačilo PayPal (po dogovoru).

* Naše zagotovilo: GARANCIJA najnižjih cen storitev - če pri drugem podjetju v Mariboru in okolici najdete nižjo redno ceno storitve, vam povrnemo RAZLIKO V CENI (na osnovi dokazila; ne velja za posebne popuste in akcije pri konkurenci). Pokličite za več informacij!


Za več informacij pokličite: (041) 87 11 87 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če želite še naprej uporabljati našo stran, se morate strinjati z našo Izjavo o zasebnosti.