Posebni popusti in ugodnosti:


POPUST ZA STAREJŠE OBČANE: upokojenci lako uveljavijo 10% popusta na vse storitve. Popust ne velja v kombinaciji z drugimi ugodnostmi in popusti!

POPUST ZA REDNE STRANKE: Ob predložitvi originalnega računa (ali kopije računa) pri naslednjem naročilu storitev v roku enega meseca od izdaje računa prejmete 10% popusta na eno izbrano storitev podjetja KlikNET.

POPUST ZA PRIPOROČILO: Ob priporočilu naših storitev vašim prijateljem tako vi, kot tudi vaši prijatelji, prejmete dodatnih 5% popusta na eno izbrano storitev podjetja KlikNET. Vse, kar je potrebno storiti je, da vaš prijatelj navede vaše ime in priimek ter interno oznako na zadnjem računu, in tako bosta oba deležna popusta.

POPUST ZA NENUJNE SERVISNE STORITVE: stranke prejmejo 20% popusta za vse nenujne servisne storitve, ki jih opravimo na sedežu podjetja (s predhodnim dogovorom).

POPUSTI ZA RAČUNALNIŠKO IZOBRAŽEVANJE:
* 10% popusta na inštrukcije za starejše občane oz. upokojence.
* 20% popusta na inštrukcije za 2 osebi (cena za vsako osebo se zniža za 20%).
* 30% popusta na inštrukcije za 3 osebe (cena za vsako osebo se zniža za 30%).
Inštruiramo lahko največ do 3 osebe hkrati!


AKCIJE, POPUSTI in UGODNOSTI se načeloma NE SEŠTEVAJO.
Ugodnosti in popuste ni možno kombinirati, razen v primerih, kjer je to jasno navedeno!

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če želite še naprej uporabljati našo stran, se morate strinjati z našo Izjavo o zasebnosti.