Podjetje KlikNET ponuja ugodne računalniške storitve, ki so razvrščene v naslednje kategorije:

  1. Računalniki in strojna oprema - popravilo in vzdrževanje računalnikov (servis), pomoč pri odpravljanju težav na strojni opremi ter nadgradnje strojne opreme (computer hardware).
  2. Programska oprema, nastavitve in optimizacija računalnika - pomoč pri odpravljanju težav na programski opremi računalnika, optimizacija, posodobitve ter nadgradnja programske opreme (computer software).
  3. Nastavitve omrežja in interneta - pomoč pri odpravljanju težav z internetom ter vse, kar je povezano z računalniškimi omrežji (networking).
  4. Varnost in zaščita računalnika - glede na to, da so računalniški virusi in zlonamerna programska oprema danes velika grožnja za vaš računalnik in podatke, ki so shranjeni na njem, nudimo pomoč na področju varnosti in zaščite računalnika (malware, anti virus).
  5. Ravnanje s podatki - pomoč pri shranjevanju in prenosu podatkov, izdelavi varnostnih kopij (backup) ter reševanju izgubljenih podatkov (data recovery).
  6. Ponudba za podjetja - zanesljiva podpora in vzdrževanje računalnikov v manjših podjetjih, ugodno pogodbeno vzdrževanje računalnikov, uveljavitev davčnih blagajn in drugo.

Več o posameznih storitvah izveste s klikom na kategorijo oz. v podmenijih.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?