Podjetje KlikNET ponuja ugodne računalniške storitve, ki so razvrščene v naslednje kategorije:

  1. Računalniki in strojna oprema - popravilo in vzdrževanje računalnikov (servis), pomoč pri odpravljanju težav na strojni opremi ter nadgradnje strojne opreme (computer hardware).
  2. Programska oprema, nastavitve in optimizacija računalnika - pomoč pri odpravljanju težav na programski opremi računalnika, optimizacija, posodobitve ter nadgradnja programske opreme (computer software).
  3. Nastavitve omrežja in interneta - pomoč pri odpravljanju težav z internetom ter vse, kar je povezano z računalniškimi omrežji (networking).
  4. Varnost in zaščita računalnika - glede na to, da so računalniški virusi in zlonamerna programska oprema danes velika grožnja za vaš računalnik in podatke, ki so shranjeni na njem, nudimo pomoč na področju varnosti in zaščite računalnika (malware, anti virus).
  5. Ravnanje s podatki - pomoč pri shranjevanju in prenosu podatkov, izdelavi varnostnih kopij (backup) ter reševanju izgubljenih podatkov (data recovery).
  6. Ponudba za podjetja - zanesljiva podpora in vzdrževanje računalnikov v manjših podjetjih, ugodno pogodbeno vzdrževanje računalnikov, uveljavitev davčnih blagajn in drugo.

Več o posameznih storitvah izveste s klikom na kategorijo oz. v podmenijih.

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če želite še naprej uporabljati našo stran, se morate strinjati z našo Izjavo o zasebnosti.